Wednesday, April 29, 2009

..hampir 2 bulan tak menc0ret kenangan kat bl0g ni..

..assalamualaikum wbt..dah lama ana tak update bl0g ni..sekarang ni ana dah tak tahu nak mula kan kat mana..last ana update bl0g ni time ana sibuk dengan PROJEK MEGA BBQ kuliah ana..untuk BBQ ni ana jadi DIRECTOR pembikinan m0vie class..buat m0vie sepanjang 2 sem kami disini..he3..time tu ana bleh la online..time tu ana byk la jgk upl0ad gambar..time NADWAH ISLAMIYAH kat Kolej MARA Seremban, Negeri Sembilan..JAMUAN KELAB AKADEMI AL-QURAN kat rmh Ckg.Marian..byk kenangan2 indah bersama kawan2 ana kat sana..espcially kat KEM NADWAH ISLAMIYAH..