Wednesday, October 21, 2009

pandangan mata selalu cacat, pandangan hati menyesatkan

salam muhibah dan salam satu malaysia
satu malaysia????
hu3..
lama dah ana tak mencoretkan kisah-kisah dan kenangan-kenangan ana kan sini..
ana rasa last ana update blog sahabat hamzi pun bulan ramadhan yang lepas..
hari dah masuk 2 Zulkaedah...lama sangat la ana tak menulis..idea nak menulis tak datang..nak buat macam mana kan..
kebelakangan ini ramai jugak lah yang tanya ana macam mana nak masukkan layout..post yang seterusnya ana akan try ajar..InsyaAllah..
ana juga nak ucapkan terima kasih kepada pelawat-pelawat yang sudi menjenguk blog ana yang tak seberapa ini..insyaAllah ana akan improve kan sedikit demi sedikit..
kalau sebelum ini ana hanya sembang tentang diri ana..InsyaAllah lepas ni ana akan kongsi serba sedikit ilmu yang ana ada..

No comments:

Post a Comment