Sunday, July 17, 2011

ilhaam di hatiku

ilhaam~ kumpulan nasyid yang dianggotai oleh Zikri, Fikrey, Ihsan, Hamzi, Hazwan..
dan anggota2 otai dulu2 Omar Mokhtar, Azman, Syukran
terima kasih kepada sahabat2 yang bersama2 dalam menyebarkan dakwah melalui medium nasyid.
sudi2 silalah melawat ke blog sahabatilhaam..

ilhaam menyertai pertandingan nasyid peringkat kolej kediaman, UMT

ni untuk cover album

persilakan, ilhaam tetap di hati kami

ilhaam di pentas canselori, UMT dalam program Malam SAVE Gaza bersempena dengan pesta Konvokesyen UMT yang ke-9..



ilhaam; permata keluarga, yang abadi dan palestina tercinta

Allahuakbar!


ilhaam menyertai pertandingan UniFES di UiTM, Penang,,


dinner warong nasi kandar kat Penang,,

jom breakfast nga ilhaam

for sure g jalan2 sekitar Penang, cari buah tangan nak bawa balik ganu



bincang malam ni ape nak makan???pening?

try baju,,make-up sikit,,

hasil apabila no make-up artist,,


'alimin, firdaus dan rasyid

sijil pengahargaan dan cenderahati dari UniFES,,

jom balik,,tugas di sini dah pun selesai

sijil penyertaan + cenderamata untuk ilhaam

fikrey,,






alhamdulillah,,

9 comments:

  1. Alhamdulillah.

    ada group nasyid rupanya.
    teruskn perjuangan menyebar dakwah islam.

    ada tak link youtube kah atau apa2,yg boleh dgr nyayian nasyid kumpulan Ilhaam ni? :)

    ReplyDelete
  2. ade upload kt youtube,,search ilhaam UMT..
    xbyk la..nyanyi lagu2 unic je,,maaf kump ilhaam xsehebat unic..hehe
    :-)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...
    insya-Allah bakal muncul 1 lagi nama besar dalam industri nasyid di Malaysia...ILHAAM.. :)
    SELAMAT BERJUANG ILHAAM...moga diberkahi segala usaha dalam menyebarkan dakwah melalui medium nasyid ini...ameeen~

    ReplyDelete
  4. amiin,,
    insyaAllah..moga2 dengan doa2 kalian Allah makbulkan,,
    syukrannn,,

    ReplyDelete
  5. artis rupanya..hehe..thanks singgah blog saya..

    ReplyDelete
  6. eda: hehe,,xde la
    thanx sudi balas kunjungan,,

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah dah dengar =)

    harmoni suara kumpulan kamu, ada lenggok2 suara yang sgt sedap didengar =) teruskan..

    ReplyDelete
  8. macam kenal je bdk fikrey tu..
    *jiran rupanye..

    ReplyDelete
  9. nazuhah@jiha : time kasih sudi dgr,,
    ishiko : emm,,berjirann,,bagus la,

    ReplyDelete