Sunday, July 10, 2011

Khidmat Masyarakat di Pantai Irama, Bachok

tarikh: 7 Julai 2011
tempat; Pantai Irama, Bachok.
masa; 10 pagi

praktikal d luar hari khamis lepas..ala ala field trip gitu, buat aktiviti2 amal untuk masyarakat..

ber'BBQ', bakar ayam sampai hangus, sosej ada bakar sampai tak nampak macam sosej..


ayam bawa,,tapi mane minyak nye????mujur rumah dekat blh balik rumah ambik..
minyak + seraiiii

letihh ngibas api hok xnyalo2..relek sekejap..makan mihun n keropokkk...

kek pun ada..ni untuk hari jadi mira, geng praktikal


mihun ade, sosej ade, tembikai pun ade,,tapi ape yang paling penting selepas makan makanan yang berbakar timun adalah peting..
fungsi timun adalah untuk mebuang toksin didalam badan..bagus kalau selepas makan ayam bakar atau ape2 yang berbakar.


game timeeee,,,,
nak tiup tepung pun kena terbang,,kena jadi super impossible man kejap,,heheh


ni la muka2 yang pergi,,oohhhh...ade lagi ni..
mane GC?????


balik ramai2 nga moto klasik fazrolllllll......merah!!!geng patriot ni..huhu


ade jugak muka...selepas penat meniup tepung!!!basuh la muka dengan air pantaiiiii yang masiiinnn...sambil tu possing la sekaliii...

9 comments:

  1. HAhahaha...ayam tu buat saya tak boleh tido malam :) hahahahaha

    ReplyDelete
  2. tu guna rumah dekat, tak cukup bahan jer larik balik umah angkut apa yg ada ho ho ho teringat zaman bercamping dulu kui3

    ReplyDelete
  3. haha..kena lari balik rumah sebab minyak nak sapu kt ayam xbwk...

    ReplyDelete
  4. ujung2 minggu blh la lepak nga famili ber'BBQ'..

    ReplyDelete
  5. teringat zaman student dolu2 masa bercamping n ber BBQ...bestnye...:)

    ReplyDelete
  6. blh la tu ujung2 minggu ajak membe2 sekolah wt reunion kt mne2 smbil berBBQ..hheehe

    ReplyDelete