Thursday, February 19, 2009

..cerita hati..

Salam..ini adalah kali pertama ana menc0retkan s0mething di dalam bl0g ana..ana sendiri pun tak tahu nak mula macam mana..nanti jap!!ana terfikir sesuatu ni kat benak fikiran..ana nak k0ngsi sesuatu malam ni..ana nak bercerita apa yang berlaku kat k0lej ana..bleh kan??16,17 dan 18 feb..k0lej ana ada buat pertandingan ch0ral speaking..ana tak tahu ape p0wn tentang ch0ral speaking ni..ni la first time ana masuk..ana and bebudak kelas ana hanya berlatih 4 kali je..memang susah jgak ar nak c0ntrol semua budak2 kelas ana esspecailly lelaki..susah nak dgr arahan..tapi last2 di0rang tunduk jgk..he3..best tau dapat jadi satu pasukan yang besar yang terdiri dari 68 students..fuhh!!kami nak jadi yang terbaik..nak tahu x??kami cat semua muka budak lelaki nga water c0lour..smart do..kami xde la buat macam semua 'corak' kat muka kami sama tapi kami mempelbagaikannya..ada jugak la yang macam hantu..pesta ch0ral speaking jadi macam parti badut sedunia la pulak..tapi macam mana p0wn kami amat2 besyukur, alhadulillah semua berjalan dgn lancar..kami dari kuliah J adalah pasukan kedua yang akan perf0rm..dah la malam first pengarah ada sekali..takut jgk la ana..takut2 tak jadi..malu la kami..but what ever, kami dah buat yang terbaik..kalah dan menang adalah adab pertandingan..
malam ni semua berjalan dgn lancar dan tersusun..lepas je persembahan, kitaorang semua bergambar kat belakang dewan..fuhh!!riuh rendah dibuat kitaorang..

No comments:

Post a Comment